Zon- en regenwering Friesland

We willen in Friesland  allemaal meer genieten van buitenleven met zon, regen en harde wind. De eerste stralen van de zon, het geluid van vogels en aangename temperaturen zorgen voor een positief gevoel. Het zonlicht met aangename temperaturen heeft een grote invloed op het individuele welzijn. Een Zon en Regenwering helpt als extra buitenruimte voor een terras of balkon of op welke manier waarop u dat wilt vormgeven. Genieten van het buitenleven met zon en regen. Een Zon en Regenwering heeft vele functies. 

 


Horeca Zon en Regen scherm
Zon en Regenwering Home voor aan de gevel met auto volant
Zon en regenwering Terrasscherm Home

Zon en Regenwering Z&R


Pergola ZonRegen

Pergola lounce 150

Zonnescherm Regenscherm ZRS
Zon en regenwering in Friesland

De keuze voor Zon en Regenwering (in de vorm van een overkapping van P.V.C doek), is daarom een goede optie om te kunnen genieten van het Friese klimaat. De zon en regenweringen zijn er voor consumenten en voor de zakelijke markt. Stel u eens voor dat u een horeca ondernemer bent in Friesland. De klanten zitten heerlijk buiten in de zon, goede temperatuur en stapel wolkjes. Het weer slaat om en het begint te regenen en te waaien. Mensen blijven nog even onder de parasol, maar haken al snel af. Met een overkapping van P.V.C doek, schuift de ondernemer zijn dak dicht en kunnen de klanten gewoon lekker blijven zitten.

De oplossing voor genieten in het Groningse klimaat. Zon en Regenwering

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!