Weinor dealer Sneek

Weinor dealer in Sneek voor al uw Weinorproducten Veldman Zonwering ons aanbod voor u in Sneek:

 

Weinor Serre Vivienda Sneek

Van een weinor serre heeft u door de verwerking van hoogwaardige materialen vele jaren plezier. Daarbij zorgen de smalle, stabiele profielen voor een extra groot glasoppervlak. Een speciaal weinor voordeel: wij leveren zowel de serre als ook de zonwering. 

 

WeiTop Vivienda

Het bijzonder hoogwaardige serre met elegante optiek noemen we bij weinor WeiTop Vivienda. 

Glasoase Sneek

Combineert men de weinor terrasdaken met onderbouwelementen, dan krijgt men de Glasoase® - een flexibele plaats, waar men zich thuis voelt. Speciaal de glaselementen zonder profiel bieden een onbeperkt outdoor-gevoel in combinatie met een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Ons aanbod voor u in Sneek:

 

Glasoase

Het tertasdak met glasfront zonder profiel om weg te klappen, noemen wij bij ons Glasoase®.

 

Verticale glaselementen

De verticale glaselementen breiden het terrassendak tot een glasoase uit — maar u kunt er ook edele beglazingen voor balkon of paviljoen mee verwezenlijken, of praktische ruimteverdelingen.

 

Weinor Zonwering voor Sneek

Weinor zonneschermen zijn kwaliteitsproducten, die door hun uitgekiende techniek, eenvoudig bedieningscomfort en duurzaamheid overtuigen. Als terraszonnescherm,raamzonwering, serre-zonnescherm, zonwering voor een terrasoverkapping, parasol of zijwandscherm zijn de modellen op alle wensen afgestemd en kunnen in kleur, doekdesign en uitvoering aan uw individuele wensen aangepast worden.

Kies een bepaald product:

 

Open zonneschermen

Open zonneschermen hebben geen beschermende cassette. Zij zijn vooral in die gevallen geschikt, waarin uitspringende wanden/daken of balkons het ingelopen zonnescherm tegen weersinvloeden beschermen.

 

Halfcassette-zonnescherm

Bij halfcassette-zonneschermen omsluiten het ingelopen uitvalprofiel samen met het zonneschermdak doek en techniek. Op die manier is het zonnescherm beter beschermd dan bij een open zonnescherm.

Cassette-zonneschermen

Cassette-zonneschermen zijn de ideale oplossing – zij beschermen het zonneschermdoek en de techniek in ingelopen toestand rondom. Het zonnescherm wordt optimaal en duurzaam beschermd – net als in een safe.

 

Vrijstaande zonneschermen

De vrijstaande en flexibele draagconstructie voor zonweringen voor bijzonder grote open zones en plaatsen heet bij ons Duofix.

 

Terrasdaken uit textiel

De terrasdaken uit textiel van weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. Dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomietoepassingen.

 

Raam zonwering

Raam zonweringen beschermen vertrekken, balkons of serres aan de buitenzijde tegen intensieve zonnestraling en verblinding. Ze bieden niet alleen bescherming tegen saunatemperaturen op warme dagen, maar ook tegen het verschieten van het parket of de meubels.

 

Serre-zonwering

Om ervoor te zorgen, dat het in uw serre niet te warm wordt als de zon schijnt, is een passende zonwering beslist noodzakelijk.

Zijwandschermen

Zijwandschermen bieden op balkons of terrassen bescherming tegen de laagstaande zon en tegen inkijk en zorgen zo voor optimale privacy.

 

Terrasoverkappingen Sneek

De weinor terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten. Ook uw tuinmeubelen worden door de weinor terrasoverkappingen het hele seizoen uitstekend beschermd. Met weinor kunt u vaker van uw terras gebruik maken.

Ons aanbod voor u in Sneek:

 
 

Weitop Terrazza

Het terrasdak, waarmee het terrasseizoen aanzienlijk verlengd wordt, noemen we bij weinor WeiTop Terrazza. Met zij- en onderbouwelementen kan de Terrazza tot serre (Glasoase®) uitgebouwd worden.

PergoTex

De weinor cabrio-Terrassendach met stabiele staanders heet bij ons weinor PergoTex.

Terrasdaken uit textiel

De terrasdaken uit textiel van weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. Dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomietoepassingen.

Verticale glaselementen

De verticale glaselementen breiden het terrassendak tot een glasoase uit — maar u kunt er ook edele beglazingen voor balkon of paviljoen mee verwezenlijken, of praktische ruimteverdelingen.

 

Weinor kwaliteit in Sneek

Weinorspecialist Veldman Zonwering te Sneek staat voor hoogwaardige en innovatieve producten en een uitstekende serviceverlening aan veeleisende klanten. Veel concurrenten hebben de mond vol van kwaliteit , maar weinorspecialist Veldman Zonwering levert, uit overtuiging en liefde voor het vak, daadwerkelijk kwaliteit. Technici en ingenieurs binnen de onderneming zijn kwaliteitsfreaks, voor wie de klant centraal staat, want die wil zo lang mogelijk van zijn zonweringproducten genieten.

Daarom zijn schroeven en bouten bij alle weinor producten vanzelfsprekend van roestvrij staal. De onderdelen van de knikarmen van de vlakschermen zijn gemaakt van een speziale aluminiumlegering en van gegoten aluminium. De schakelketting in het armgewricht is van roestvrij rond staal van een speciale kwaliteit, dat ook tegen het slechtste weer bestand is. Bovendien zijn weinor producten door een speciaal procédé in gevelkwaliteit poedergecoat, dat tegen weersinvloeden en corrosie een efficiënte bescherming biedt.

Daarom komt u weinor niet in de bouwmarkt tegen

Met zonneschermen voor zelfmontage, die tussen verfblikken en schuurpapier liggen, houden wij ons niet bezig. Als een van de marktleiders op het gebied van zonwering gaan wij voor eersteklas producten. weinor zonneschermen, incl. montage, zijn uitsluitend in de vakhandel verkrijgbaar. De montage wordt professioneel, volgens de bouwvoorschriften uitgevoerd, want wij willen onze goede naam als merk voor meer dan gemiddelde kwaliteit niet verliezen.

Uw voordelen in vogelvlucht: weinor biedt oplossingen voor zonwering op maat. Door het veelzijdige assortiment kunnen wij aan praktisch iedere wens voldoen. Zo is ieder zonnescherm, dat ons bedrijf verlaat een individueel exemplaar, dat geheel op uw persoonlijke wensen en bouwtechnische voorwaarden afgestemd is.

De verkoop van onze zonneschermen vindt uitsluitend via vakbekwame vakhandelaren plaats, die vanaf een individueel advies tot en met de montage alles geheel verzorgen. Dat kan u in tegenstelling tot de “ self-made-methode “ een heleboel frustratie en ergernis besparen.

Kijk ook op www.weinorspecialist.nl en stel uw persoonlijke Weinor producten samen.

Op bassis van uw persoonlijke keuze maken wij graag een voorstel voor u. 

Weinor Top Team dealer Veldman Zonwering.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!