Rolluiken Noord Holland

U zoekt een leverancier voor rolluiken in Noord-Holland? Veldman Zonwering levert Rolluiken en zonwering in heel Nederland! En dus ook in Noord-Holland.

Advies op maat

Veldman Roluiken informeert en adviseert u vrijblijvend van informatie over diverse systemen voor rolluiken of rolpootren. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder! Wilt u verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen (bekijk hier de route). Maak afspraak op locatie om te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn

VELDMAN ROLLUIKEN - energiebesparing voor het raam

Voorzet rolluiken van Veldman zijn, zoals de naam al aangeeft, voor het raam gemonteerd. De stilstaande lucht is niet onderbroken, er zijn geen koude bruggen over het raam. Dit type installatie wordt dus gekenmerkt door minder energieverbruik, lagere milieu-impact, lagere kosten en tegelijkertijd meer wooncomfort door een beter binnenklimaat. De voorzet rolluiken zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als gesofisticeerde renovatieprojecten. Alle geprefabriceerde rolluiken van Veldman zijn door ROMA gemaakt van geëxtrudeerd of gerolvormd aluminium. Door extruderen wordt een hogere wanddikte bereikt en zorgt zo voor de beste stabiliteit. Een ander voordeel is de grote verscheidenheid aan kleuren voor het ontwerp van een rolluikkast met zijpanelen, geleiderails, eindbalk en onderbalk.

Alle geprefabriceerde rolluiken van Veldman kunnen worden uitgerust met vele extra functies, zoals een integreerbare hor of een veiligheidspakket. De systemen kunnen ook worden uitgebreid met een draadloze of slimme home control - voor maximaal gebruiksgemak.

 


Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!