Over ons

Het is alweer 121 jaar geleden toen ondernemer Anne Veldman begon met het venten van zonnelappen en zonnedekens. De bescheiden activiteiten van destijds vormen de basis van wat nu dé specialist is in het weren van zon en regen is. 

Veldman Zonwering aan de Burgemeester Falkenaweg 91 in Heerenveen. Nog steeds een familiebedrijf. Nog altijd even vooruitstrevend. 'Een product uit de bouwmarkt is prima, maar uiteindelijk gaat de consument voor vertrouwen.' Voor vertrouwen in het product en de goede service. Oplossingen met producten van kwaliteit en een goede afwerking, daar staan we voor!
Goedkoop blijkt in de meeste gevallen altijd duurkoop te zijn. Dat zie je ook bij zon en regenwering. Kwalitatief goede producten gaan langer mee en heb je er zo uit. In onze speciale ruime showroom is het nieuwste op gebied van zon en regenwering te bekijken en te testen.

Veldman Zonwering & Buitenleven informeert en adviseert u over diverse systemen voor terraszonwering of terrasoverkappingen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder!

Wilt u verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen (bekijk de route).

Jaap Dijkstra | Veldman Zonwering 

Anne en Nol Veldman - de grootvader en de vader van mijn vrouw Margriet- zouden trots zijn als zij konden zien wat er geworden is van het bedrijf dat Anne in 1899 begon. Nu, ruim 122 jaar later is Veldman een begrip. We leveren en monteren onze producten door heel Nederland. We bedenken onze eigen oplossingen voor onze klanten en ontwikkelen met zorg onze eigen producten vaak in samenwerking met betrouwbare leveranciers waarbij we het uiterste vragen als het gaat om kwaliteit. Onderscheidend zijn we door onze oplossingen die niemand anders kan bieden. Dat is wat we doen. Wij willen mooie dingen maken…

Ik wil meer informatie over het bedrijfPersoonlijk advies

Onze specialisten geven graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!