Over ons

Het is alweer 119 jaar geleden toen ondernemer Anne Veldman begon met het venten van zonnelappen en zonnedekens. De bescheiden activiteiten van destijds vormen de basis van wat nu dé specialist in het weren van zon en regen is.

Veldman Zonwering aan de Burgemeester Falkenaweg 91 in Heerenveen. Nog steeds een familiebedrijf. Nog altijd even vooruitstrevend. 'Een product uit de bouwmarkt is prima, maar uiteindelijk gaat de consument voor vertrouwen.' Voor vertrouwen in het product en de goede service. Oplossingen met producten van kwaliteit en een goede afwerking, daar staan we voor!

Goedkoop blijkt in de meeste gevallen altijd duurkoop te zijn. Dat zie je ook bij zon en regenwering. Kwalitatief goede producten gaan langer mee en heb je er zo uit. In onze speciale ruime showroom is het nieuwste op gebied van zon en regenwering te bekijken en te testen. 

Veldman Zonwering & Buitenleven informeert en adviseert u vrijblijvend over diverse systemen voor terraszonwering of terrasoverkappingen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder!

Wilt u verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen (bekijk de route).

Jaap Dijkstra |

Anne Veldman -de grootvader van mijn vrouw Margriet- zou trots zijn als hij kon zien wat er geworden is van het bedrijf dat hij in 1899 begon. Nu, ruim 100 jaar later is Veldman een begrip. We leveren en monteren onze producten door heel Nederland. We bedenken oplossingen en ontwikkelen met zorg onze eigen producten vaak in samenwerking met betrouwbare leveranciers waarbij we het uiterste vragen.

Onderscheidend zijn we door onze oplossingen die niemand anders kan bieden. Dat is wat we doen. Wij willen mooie dingen maken…

Ik wil meer informatie over het bedrijf

Openingstijden | showroom

Maandag gesloten, u kunt echter altijd een afspraak met ons maken.
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 -15:00 uur

Voor vragen bij het bezoeken van deze website kunt u ook bellen met 06-52090281.


Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!

Onze merken

Wat onze klanten van ons vinden