Over ons

Het is alweer 121 jaar geleden toen ondernemer Anne Veldman begon met het venten van zonnelappen en zonnedekens. De bescheiden activiteiten van destijds vormen de basis van wat nu dé specialist in het weren van zon en regen is.

Veldman Zonwering aan de Burgemeester Falkenaweg 91 in Heerenveen. Nog steeds een familiebedrijf. Nog altijd even vooruitstrevend. 'Een product uit de bouwmarkt is prima, maar uiteindelijk gaat de consument voor vertrouwen.' Voor vertrouwen in het product en de goede service. Oplossingen met producten van kwaliteit en een goede afwerking, daar staan we voor!
Goedkoop blijkt in de meeste gevallen altijd duurkoop te zijn. Dat zie je ook bij zon en regenwering. Kwalitatief goede producten gaan langer mee en heb je er zo uit. In onze speciale ruime showroom is het nieuwste op gebied van zon en regenwering te bekijken en te testen.

Veldman Zonwering & Buitenleven informeert en adviseert u over diverse systemen voor terraszonwering of terrasoverkappingen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder!

Wilt u verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen (bekijk de route).

Jaap Dijkstra | Veldman Zonwering 

Anne Veldman - de grootvader van mijn vrouw Margriet- zou trots zijn als hij kon zien wat er geworden is van het bedrijf dat hij in 1899 begon. Nu, ruim 121 jaar later is Veldman een begrip. We leveren en monteren onze producten door heel Nederland. We bedenken oplossingen en ontwikkelen met zorg onze eigen producten vaak in samenwerking met betrouwbare leveranciers waarbij we het uiterste vragen.

Onderscheidend zijn we door onze oplossingen die niemand anders kan bieden. Dat is wat we doen. Wij willen mooie dingen maken…

Ik wil meer informatie over het bedrijf

Openingstijden | showroom

Beste Klant, 

Door het Corona Virus zijn wij genoodzaakt onze werkwijze als volgt aan te passen: 

Onze showroom is gesloten. We zijn enkel geopend op afspraak, zodat u als klant een 1 op 1 gesprek kan voeren met onze specialist in zonwering en buitenleven, op deze manier zorgen wij er voor dat iedereen niet binnenloopt en hopen zo dat het virus zich niet verder verspreid op deze manier kunnen we u als klant in een veilige situatie kunnen blijven ontvangen. Zo bieden wij u als klant toch de mogelijkheid de gewenste zonwering of ander product uit te zoeken.  Onze monteurs komen nog uw zonwering of een ander product bij u installeren of repareren. Zij zullen een gepaste afstand houden, geen handen schudden en zoveel mogelijk handschoenen dragen als de werkzaamheden dat toelaten. Betaling van de factuur graag overmaken via de bank (Iban | NL38 Rabo 0331608421) op onze rekening zodat er geen pin of contact aanwezig hoeft te zijn voor de betaling. Voor inmeten of nameten van de opdracht hoeft u geen contact te hebben dit kan via mobiele telefoon of op vooraf afgesproken manier. Alle onze inmeet afspraken krijgen een bericht van te voren van hoe de werkwijze zal zijn dit om zoveel mogelijk het besmetting gevaar tegen te gaan.  

Verder volgt Veldman Zonwering de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM. 

Om uw en onze gezondheid te beschermen nemen wij de volgende maatregelen.

  • Wij schudden geen handen zowel onderling als met onze klanten en zullen de voorgeschreven afstand van 1,5 meter bewaren.
  • De hygiëneregels zijn aangescherpt zoals het het extra schoonmaken van de receptiebalie, onze pinapparaten en de deurklinken.
  • We zien er streng op toe dat ons personeel thuis blijft wanneer er  klachten zijn van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij  verwachten dat onze klanten dezelfde verantwoordelijkheid nemen en ons niet bezoeken bij bovenstaande symptomen. Op deze wijze blijven we in  staat om u onze vertrouwde service te verlenen.

Voor vragen bij het bezoeken van deze website kunt u een afspraak maken geeft u datum en tijdstip aan en wij mailen u een antwoord op uw vraag.

Mocht u online onze showroom willen bezoeken dan kan dit ook.  


Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!