luxaflex binnen- en buitenzonwering

Luxaflex binnen- en buitenzonwering

 

Veldman Zonwering is de officiële dealer van Luxaflex. Met gerust hart mogen wij het zelfs een van onze specialisaties noemen! Zowel van Luxaflex Indoor als Luxaflex Outdoor hebben wij een breed aanbod. 

Luxaflex Outdoor

 

Een van de Luxaflex Outdoor producten is de Terrazzo Casa. De Luxaflex Outdoor Terrazzo Casa Terrasoverkapping is het vlaggenschip van zijn genre. Ze is voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas. Er kunnen met Casa terrasoverkaping grote overspanningen mee gerealiseerd worden. De breedte kan oplopen tot 19,86 meter en de diepte tot 5 meter. De Luxaflex Outdoor Casa Terrasoverkapping is veelzijdig inzetbaar. Zo kan men die gebruiken als rookplaats in de horeca of als luxe tuinkamer voor uw terras waar in u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

Ook een bekend product van Luxaflex Outdoor is de ScreenLuxaflex® Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

  • beschermen uw interieur
  • biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
  • compacte cassette en geleiders

    Productvariaties 


Luxaflex Indoor

Ook Luxaflex Indoor producten zijn een van onze specialiteiten. Bijvoorbeeld de Luxaflex Horizontale Jaloezieën. Al jaren het toonaangevende product van Luxaflex! Verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en afwerkingen. Er is dus altijd een lameltype dat bij uw persoonlijke smaak en stijl past. 

Een van de andere producten die wij leveren is de luxaflex Silhouette Shades. Met dit ontwerp lijken de lamellen te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u het binnenvallende licht in de ruimte doseren en de mate van privacy bepalen. De Sihouette Shades is verkrijgbaar in vele kleuren, en is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende structuren. waaronder een screenachtige stof met 25% betere warmtewering, stoffen met een zijde look of dim-out uitvoeringen. Ook is er een keuze in de lamelbreedtes (50, 75 en 100 mm). Voor vele interieurs een geschikt ontwerp dus. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!