Horeca zon en regenwering voor u in Gelderland

Horeca parasols

Op zoek naar een persoonlijke parasol voor op het terras van uw bedrijf in Gelderland? Veldman Zonwering levert dit! Wij kunnen parasols leveren met uw logo en/of bedrijfskleuren! Erg geschikt voor mobiel gebruik, optionioneel zijn elektrische verwarming, verlichting en geïntegreerde praktische design tools! 

 

Horeca Terrasoverkappingen

Bied uw klanten tot s' avonds laat een terras! Elk seizoen van het jaar! Veldman Horeca Terrasoverkappingen is gespecialiseerd in ontwerpen van voor de  horeca toepasbare schuifbare en vaste terrasoverkappingen. Onze infrarood terrasverwarming en geïntrigeerde verlichting maken uw terras tot een  comfortabel verblijf voor uw gasten. Veldman Horeca Terrasoverkapingen bieden u het antwoord op het rookverbod en de mogelijkheid om meer gasten te ontvangen.

 

Oplossingen voor grote terrassen

Schaarmarmschermen van Veldman Horeca met volledige vrije doorloop. Met een maximale breedte van 10 meter en een maximale uitval van 5 meter is de SS-600 uitermate geschikt voor grote terassen. Electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook hebben wij het SS-400 Schaararmscherm met volledige vrije doorloop, bij deze schaararmschermen is een maximale breedte van 7 m mogelijk met een maximale uitval van 3 m. De SS-400 wordt electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Materialen worden galvanisch verzinkt en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook leveren wij  stalen zonweringsschermen met glijarmen, windvaste armen  en armen met een vast scharnierpunt,  tevens  voorsprongbeugels en diverse andere  zonweringsonderdelen.

Al deze zonwerende producten worden voorzien van Dickson doek. 

Voor u Horeca zon en regenwering in Gelderland

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Persoonlijk advies

Onze specialisten geven graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!