zonwering-header

Sinds 1899 staat kwaliteit voorop

Luxe zonwering Friesland

Wij adviseren al meer dan 100 jaar over zonwering, zonneschermen en alles wat daar bij komt kijken Overweegt u een terraszonwering, maar weet u niet welk systeem het beste past in uw situatie? Wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring in het leveren en monteren van zonweringen kunnen wij u het juiste advies geven voor de ideale zonwering

zonnescherm Friesland

Maak een afspraak

Bij ons in de showroom of bij u thuis

In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de meest geschikte oplossing is.

Kom naar onze showroom
U bent van harte uitgenodigd in onze showroom in Heerenveen.

Liever bij u locatie?
Wij komen graag bij u langs in Friesland. Wij bekijken de situatie en geven advies op maat. Wij laten u prachtige oplossingen zien, afgestemd op uw situatie. Door onze jarenlange ervaringen en uitstekende leveranciers weten wij voor elke situatie de ideale zonwering oplossing te kiezen.

Buiten zonwering op maat

Bekijk de meest gekozen oplossingen

Terraszonwering

Klassiek of toch liever modern? Wij helpen u bij de keuze voor de het perfecte zonnescherm

zonnescherm Friesland

buitenjaloezieën Friesland

Jaloezieën voor buiten

U ziet ze steeds vaker, de nieuwste trend in buitenzonwering. Functioneel design op zijn best.

ZIp Screens

Naast dat Screens erg functioneel zijn zorgen ze ook voor privacy. Geen inkijk, geen hitte en toch voldoende daglicht. Met onze zip screens is het allemaal mogelijk.

Zipscreens Friesland

Serre zonwering Friesland

Serrezonwering

Onze zonwering kan zowel boven als onder uw serre worden gemonteerd, hierdoor kunt u zo goed mogelijk van uw serre kunnen genieten. We hebben diverse modellen in ons assortiment.

Zo hielpen wij Brenda

“Wij hadden binnen een sauna. En dan niet op de leuke manier. Nu hebben we koelte met vrij uitzicht naar buiten. We wilden oud met nieuw combineren voor onze serre. Ook wilden wij het systeem om de zon te weren eenvoudig kunnen bedienen. Wij vonden de oplossing bij Veldman Zonwering.”