Zonnescherm Leeuwarden


Knikarm zonnescherm | Leeuwarden

Zo langzamerhand is het knikarmscherm, of ook wel terrasscherm of knikarm zonwering genoemd, een bekend gezicht geworden aan de huizen Leeuwarden. Door de eenvoud en kwaliteit is het één van de meest favoriete terraszonweringen geworden. Een knikarm zonwering of een terrasscherm is in allerlei kleuren en dessins te verkrijgen. Knikarmschermen kunnen dan ook gemaakt worden zoals u dat graag zelf wilt hebben, zodat het bij uw eigen huis en tuin past. Een kniknarmscherm die bij u past moet moet aan veel eisen voldoen. Veldman Zonwering let op de wensen van de klanten bij het aanschaffen van een knikarmzonnescherm. Wat vinden we mooi, is het belangrijkste argument, wat kan er op deze muur ?. Er wordt dan vaak voor een cassette zonwering gekozen, omdat bij de cassette uitvoering het doek volledig beschermd is in gesloten toestand en daardoor langer mooi blijft. Daarnaast oogt een cassette terrasscherm vaak veel mooier dan een open terrasscherm systeem. Wat van groot belang is bij de aanschaf van knikarmsysteem is uw eigen situatie, daar zoeken wij eerst het model bij wat voor u het beste past daarvoor hebben we een zeer groot assortiment de keuze heeft te maken draagkracht van de ondergrond ( CE norm) en de uitval. Wij maken een berekening welk systeem in uw situatie het beste is.


Terrasschermen in diverse uitvoeringen en van diverse merken. Een knikarmzonnescherm of een terrasscherm is in allerlei kleuren en dessins te verkrijgen. Veldman zonwering verkoopt Knikarmschermen & Terrasschermen van de merken: Veldman, Harol, Weinor, Luxaflexoutdoor, Gibus. 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT ZONNESCHERMEN VOOR LEEUWARDEN:

Cassette Knikarmschermen

Half open knikarmen
Vrijstaande knikarmschermen

Terrasscherm Zonnescherm Knikarm ZENARA Weinor | LED

Knikarm Zonnescherm BX 270 HarolWeinor Opal Design terrasscherm knikarm zonnescherm

Knikarmzonnescherm DUCK
Zonnescherm Kubata kubuscassette van weinor

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!