Zon- en regenwering Utrecht

We willen in Nederland en ook in Utrecht allemaal meer genieten van buitenleven met zon, regen en harde wind. De eerste stralen van de zon, het geluid van vogels en aangename temperaturen zorgen voor een positief gevoel. Het zonlicht met aangename temperaturen heeft een grote invloed op het individuele welzijn. Een Zon en Regenwering helpt als extra buitenruimte voor een terras of balkon of op welke manier waarop u dat wilt vormgeven. Genieten van het buitenleven met zon en regen. Een Zon en Regenwering heeft vele functies voor u in Utrecht. Het  Zon en Regenscherm combineert alle voordelen van een knikarmscherm met de gepatenteerde LSR technologie, waardoor het de perfecte oplossing voor zon en regen geeft: het biedt schaduw en geeft 100% waterdichtheid  in de regen. Een verblijf in de open lucht in Utrecht is zo ongeacht het weer mogelijk; zowel privé als voor de horeca.

Waterdichte P.V.C 302 zonweringdoek

De  standaarduitrusting omvat een waterdichte P.V.C 302 zonweringdoek  gemaakt van PVC high-performance stof die gemakkelijk te labelen is voor  reclamedoeleinden. Beweegbaar ondersteund op de stabiel gelegde armen  Zelfs bij een lage inbouwhoogte blijft dus altijd voldoende ruimte onder  de luifel. Vooral de zwaarbelaste onderdelen worden vervaardigd door  ons van gehard aluminium. Het speciale productieproces maakt de luifel  componenten niet alleen resistent, maar verhoogt ook de veiligheid en  duurzaamheid van onze Zon en Regeschermen.

Met zon en regenwering genieten van het Nederlandse klimaat in Utrecht

De keuze voor een Zon en Regenwering,  is een goede optie om te kunnen genieten van het Nederlandse klimaat.  De zon en regenweringen zijn er voor consumenten en voor zakelijke  markt. Bent u een horeca ondernemer in Nederland? Stel: Uw klanten  zitten heerlijk buiten in de zon, goede temperatuur en stapel wolkjes.  Het weer slaat om en het begint te regenen en te waaien. Mensen blijven  nog even onder een parasol zitten, maar haken al snel af. Met een  overkapping van P.V.C doek, schuift de ondernemer zijn dak dicht en  kunnen de klanten gewoon lekker blijven zitten.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor zon en regenwering in Utrecht:

Zon en regenschermen

https://www.veldmanzonwering.nl/storage/app/media/AFBEELDINGEN-860X516/ZRS/Zon%20en%20regenschermen%20ASSORTIMENT.jpg 

Zon en Regenwering met staanders

Zon en Regenwering Vrijstaand

De keuze voor Zon en Regenwering in Utrecht (in de vorm van een overkapping van P.V.C doek), is daarom een goede optie om te kunnen genieten van het Utrechtse klimaat. De zon en regenweringen zijn er voor consumenten en voor zakelijke markt. Stel u eens voor dat u een horeca ondernemer bent in Utrecht. De klanten zitten heerlijk buiten in de zon, goede temperatuur en stapel wolkjes. Het weer slaat om en het begint te regenen en te waaien. Mensen blijven nog even onder de Parasol, maar haken al snel af. Met een overkapping van P.V.C doek, schuift de ondernemer zijn dak dicht en kunnen de klanten gewoon lekker blijven zitten.

De oplossing voor genieten in het Utrechtse klimaat. Zon en Regenwering

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!