Veranda Hurdegaryp

Geniet van een prachtige Veranda van Veldman Verandabouw.


Woont u in Friesland en wilt u een veranda laten bouwen? Dan is Veldman Verandabouw uw ideale uitvoerder. Wij zijn een veranda specialist in Friesland en bouwen uw veranda graag voor u. Een veranda heeft veel voordelen. U profiteert van maximale lichtinval en hierdoor kunt u extra lang en vaak genieten het buitenleven.

Veranda's passend bij uw woning

Elke woning is anders en daarom is het belangrijk daar een juiste veranda bij uit te zoeken. Een veranda moet een aanvulling zijn van uw woning en dus moet die perfect passen bij uw woning. Bij Veldman veranda bouw hebt u de keuze uit verschillende soorten veranda's. Wilt u een veranda met een schuifwandensysteem van aluminium? Of wilt u een karakteristieke veranda neerzetten met houten balken? Alles is mogelijk bij Veldman veranda bouw. Daarnaast heeft u ook verschillende mogelijkheden voor uw veranda. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glas, P.V.C.- vouw- of schuifdak of een lammellendak.

Waarom een offerte voor een veranda aanvragen?

De aanschaf van een veranda is een behoorlijke investering. Het is dan ook verstandig u uitgebreid te laten informeren voordat u een keuze maakt. Veldman veranda is een specialist op dit gebied werkzaam in heel Nederland.

 

Welke veranda past het beste bij u en uw wensen?

Bekijk allereerst onze veranda’s genaamd

Veranda Glasoase Buitenkamer 

Op basis van deze voorbeelden maakt u een keuze voor het type veranda dat het best bij uw wensen past. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze showroom.  Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!