Terrasoverkappingen Groningen

Veldman zonwering en terrasoverkappingen is de specialist in het comfort van het buitenleven met: glasoases, terrasoverkappingen, Buitenkamers en patio's. Veldman Zonwering & Buitenleven heeft een breed aanbod aan producten die te maken hebben met het buitenleven. Het weren van zonlicht, regen, wind staat centraal in veel opzichten. Algemeen gezien kunnen we stellen dat we voor iedere vraag een persoonlijke oplossing hebben. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden die onze producten zoal bieden.

U zoekt een leverancier voor terrasoverkapping in Groningen? 

Maak afspraak 


terrasoverkapping leeuwarden

Bekijk hieronder soorten terrasoverkappingen:

Glazen terrasoverkapping 

Textiel terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkapping

Lamellen terrasoverkapping

Terrasoverkapping polycarbonaat

Vrijstaande terrasoverkapping

Patio vouwdak PVC

Terrasoverkapping Leeuwarden uitschuifbaar

Houten terrasoverkapping

Persoonlijk advies op maat

Veldman  Zonwering & Terrasdaken informeert en adviseert u vrijblijvend van  informatie over diverse systemen voor terraszonwering of  terrasoverkappingen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of  wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder! Wilt u  verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze  showroom in Heerenveen (bekijk hier de route).

Terrasoverkapping Terrazza Weinor

terrasoverkappingen groningen

Persoonlijkadvies op maat

Veldman Zonwering & Terrasdaken informeert en adviseert u vrijblijvend van informatie over diverse systemen voor terraszonwering of terrasoverkappingen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder! Wilt u verschillende systemen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen (bekijk hier de route).

Terrasoverkapping textiel

Terrasoverkappingen van textiel zijn uitermate geschikt voor installaties op windgevoelige plaatsen. Ze hebben een bijzondere eigenschap: de stabiele constructie met palen zorgt voor een uitstekende weerstand bij veel wind. De uitval kan onafhankelijk van de breedte gekozen worden. Vanaf een helling van 14 graden biedt de overkapping van textiel voldoende beschutting tegen lichte regen. Het water loopt af, zonder dat er gevaarlijke waterzakken in het doek ontstaan

Louvredaken Veldman Buitenleven

Met Louvre daken van Veldman Buitenleven creëert u extra leefruimte waarvan u de sfeer telkens kunt aanpassen. Zo speelt u probleemloos in op de veranderingen in de  weersomstandigheden rondom uw terras. Bescherming tegen zon, wind en regen zoals u dat wenst . Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van het buitenleven. Veldman Louvredaken veranderen uw tuin, terras, veranda, patio of balkon tot een comfortabele en functionele buitenruimte.      

Q.bus schaduw-systeem voor zonwering en regenwering

De Q.bus heeft een exclusief ontwerp dat is gebaseerd op de eisen van de moderne architectuur en geeft je een enorme verscheidenheid aan zonwering en regenwering. Ook is het Veldman Q.bus schaduw-systeem ontstaan om beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel worden gemonteerd. 

Veldman Uitvouwbare Terrasoverkapping

Een nieuwe trend in Nederland is de uitvouwbare terrasoverkapping. Het is een stijlvol systeem, dat bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van P.V.C doek, met of zonder baleinen. Bij uitstek geschikt om op een stijlvolle manier schaduw te creëren boven een tuin, balkon of terras.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Persoonlijk advies

Onze specialisten geven graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!