Terrasoverkappingen, buitenkamers en serres voor u in Leek

 

Veldman Terrasoverkappingen levert en monteert door heel Nederland terrasoverkappingen, Buitenkamers, Serres van uitzonderlijk kwaliteit. Ook voor u in Leek!


Terrasoverkappingen

Sinds 1899 zijn terrasoverkappingen een specialisme van ons. De terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten. Met een Veldman terrasoverkapping van Weinor of Harol,  Luxaflex of Veldman. kunt u in de zomer en in de winter optimaal van uw terras genieten! 

Terrasoverkapping Glasoase Buitenkamer 

Geniet van uw terras bij elk weertype met de Glasoase van Veldman! De kozijnloze glaselementen bieden een vrij uitzicht en kunnen bij mooi weer gemakkelijk opzij geschoven worden. Zonwering, licht, verwarming en afstandsbediening zorgen voor extra comfort. De ultieme buitenkamer!

Serrezonwering

Door de zonnestraling kan het in uw serre wel 75 graden worden! Om ook bij zonneschijn optimaal van uw serre te kunnen genieten, is serre-zonwering noodzakelijk. De weinor modellen overtuigen door de allermodernste techniek en een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de meest uiteenlopende soorten serres.

Meer weten over onze terrasoverkappingen, buitenkamers en serrezonwering? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord of mail een foto met maatvoering en u krijgt advies op maat. Tegen een kleine vergoeding maken wij een fotosimulatie van uw situatie waar de terrasoverkapping moet komen te staan de vergoeding krijgt u terug als wij u de terrasoverkapping mogen leveren en monteren. Ook kunt u eens een kijkje nemen in onze showroom!


Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!