Terrasoverkapping

De Terrasoverkappingsite voor alle soorten terrasoverkappingen: terrasoverkapping van glas met aluminium frame vast, terrasoverkapping glas met frame schuifbaar, terrasoverkapping aluminium met schuifbaar p.v.c doek, Terrasoverkapping van aluminium met aluminium kantelbare lamellen, Terrasoverkapping van hout met vast glas, aluminium met aluminium kantelbare lamellenof veranda's met doek, polycarbonaat of met glas, een moderne en landelijke terrasoverkappingen naar uw wens. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van sfeervolle terrasoverkappingen, zijn wij in staat om u een nette aanbieding te doen.

Sinds 1899 zijn terrasoverkappingen en buitenkamers een specialisme van ons. De terrasoverkappingen en de buitenkamers zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten.

Met een Veldman terrasoverkapping van Weinor,Stobag, Harol,Luxaflex of van Veldman Buitenkamers. kunt u in de zomer en in de winter optimaal van uw terras genieten! Meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord of mail een foto met maatvoering en u krijgt advies op maat. Wij maken een fotosimulatie van uw situatie waarin wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn om een Veldman Terrasoverkapping te maken naar uw eigen wens.

Terrasoverkapping van glas met aluminium frame vast

De terrasoverkappingen van glas met aluminium frame vast die op de site staan zijn in meerdere afmetingen te leveren of aan te passen aan uw wensen.

Vanaf prijzen voor terrasoverkappingen van glas met aluminium frame vast

Euro 7050,--  500 cm x 400 cm Vraag offerte aan                                          Bestellen 


Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Er wordt binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen. Wordt er niet opgenomen dan ontvangt u een e-mail.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!

Onze merken