Solarlux Buitenkamer Burgum

Een buitenkamer van Solarlux in Burgum

 

Meer licht in uw woning Burgum, meer lucht, en meer ruimte. Dat is waar het om draait bij een buitenkamer. Een buitenkamer geeft u extra woonruimte en zorgt voor een verhoogd wooncomfort. Er zijn tallroze redenen om te kiezen voor een buitenkamer van Solarlux in uw huis in Burgum.

Solarlux Buitenkamer Burgum

Een buitenkamer is geschikt voor vrijwel alle woningen in Burgum, of het nou een landhuis, een stadsvilla of een twee-onder-één-kap woning is, voor elke woning is er een mogelijkheid! 

Er zijn vele variaties mogelijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glazen vouwwand, waardoor de serre 100% geopend kan worden. Ook is het mogelijk te kiezen voor een schuifdeur of een draai-kiep-raam. Een combinatie van dit alles? Ook dat is mogelijk! Eventueel kunt u uw buitenkamer aanvullen met producten voor zonwering en klimaatbeheersing. De mogelijkheden zijn erg breed!

 Solarlux Buitenkamer Burgum

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Solarlux V-SDL Atrium.  Een daksysteem met smalle aluminum profielen. Met de Solarlux V-SDL Atrium geniet u van een optimale lichtinval.

 Solarlux Buitenkamer Burgum

Een andere optie is de Solarlux V-DSL Ambition. Met op maat gemaakte constructies, veel ventilatie en een korte montagetijd is de V-DSL Ambition van Solarlux geen slechte keuze! De Solarlux V-DSL Ambition kan een spanwijdte van wel 7 meter bereiken!

 

Solarlux Buitenkamer Burgum

Een buitenkamer van natuurlijke materialen? Ook dat kan! Met de Solarlux V-SDL Aura  is dat mogelijk! Lage onderhoudskosten, krommingsvrij hout en hoogwaardige materialen. 

 

Nieuwschierig geworden naar een buitenkamer in Burgum? Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in onze showroom in Heerenveen, ook kunt u ons telefonisch bereiken op (0513)- 62 26 66 of het contactformulier invullen.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!