Rolluiken Roma Schiermonnikoog

Zoekt u het beste Rolluik op Schiermonnikoog? Veldman Roma rolluiken levert en monteert in heel Friesland.

 

Opbouwrolluiken In Friesland.

Rolluiken Schiermonnikoog

Rolluiken zijn er in twee varianten. Bij nieuwbouw als inbouwrolluik uitvoering of als opbouwrolluik uitvoering. Opbouwrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toe gepast. Inbouwrolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen. Opbouwrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element v.w.b. de gevelvormgeving. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.
Rolluiken Roma Friesland heeft twee kwaliteiten in de dikte van de kasten. De prijsgunstige rolgevormde uitvoering en de super dikke geëxtrudeerde uitvoering. Deze geëxtrudeerde uitvoering is perfect voor slaapkamers omdat het hinderlijke geluid van regen wordt gedempt door de extra dikke kastwand. De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en ze zijn daardoor makkelijk te onderhouden.

Bij inbouwrolluiken spreken we over isolatiewaarden, de mogelijkheid om het rolluik goed te kunnen integreren en over vochtafvoer naar buiten. Als n.l. het rolluik geopend wordt en het regent dan zal er elke keer een hoeveelheid water of vocht naar binnen worden gebracht. Dit moet weer naar buiten worden gebracht anders gaat het stelkozijn en de afwerking rotten. Rolluiken Friesland heeft de vakkennis en de producten in huis om zowel de architect als de bouwer perfect te ondersteunen en elke vraag te beantwoorden tijdens het plannen en realiseren van een perfecte klus. 

Rolluiken Roma Schiermonnikoog
Bij rolluiken zijn de kastmaten erg belangrijk. Daarom heeft Roma een systeem ontwikkeld waarmee vaak met twee kastmaten kleiner gewerkt kan worden dan de collega aanbieders.
Rolluiken Roma Schiermonnikoog
Warmtebeeld opbouw)
 
Door een gepattenteerde motor-ophanging is het Roma rolluik 30% geluidsarmer dan elk ander Rolluik.
 
.Rolluiken Roma Schiermonnikoog
RONDO.XP Rolluik in combinatie met insektenhor
.Rolluiken Roma Schiermonnikoog
PENTO.XP Rolluik in combinatie met Screen.
Rolluiken Roma Schiermonnikoog
RONDO.XP Rolluik uitgevoerd met eiligheidspakket in combinatie met insektenhor.
rolladen_GENIO.jpg
Bewegingssensor ...
rondo_systemaufbau.jpg
RONDO.XP ...
rolladen_solar_00.jpg
Inbouwrolluik ... 

Veiligheidsrolluiken, een veilig gevoel voor thuis in Friesland.

Veiligheidspakket als werkzame bescherming tegen inbrekers

Sicherheitspaket_rolluiken.jpg

Rolluiken Roma Friesland maakt het inbrekers heel moeilijk in Friesland. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig. De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe. Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Hierdoor kan een gesloten rolluik afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Veel mensen denken dat inbraken alleen ‘s nachts plaatsvinden. Fout, 50% van de inbraken gebeurd op klaarlichte dag en meestal via de terrasdeuren in de tuin. Deze kunnen in de meeste gevallen met een schroevendraaier binnen 20 seconden geopend worden. Zodoende zou men als aanvulling op het veiligheidspakket een Genio bewegingsmelder toe kunnen passen. Deze sluit het rolluik overdag wanneer iemand zich langere tijd bij het raam ophoudt. Het ROMA-veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .P en.XP-serie

Rolluiken Roma Schiermonnikoog
 

Inbouwrolluiken van Rolluiken Roma voor Friesland.

Rolluiken Roma Schiermonnikoog

Een inbouw rolluik wordt op het venster gemonteerd en is daarmee naadloos in de gevel geintegreerd. De montage gebeurt samen met het venster en kan op die manier kostenbesparend werken. Past op alle gangbare venstertypes en bij herstelvensters.

De revisiekap kan bij KARO (bij PURO standaard) ook aan de onderzijde geopend worden. Daardoor kan de binnenkant van de kast ook gestuckt of ingetimmerd worden.
Uitrustingsmogelijkheden bij KARO en PURO:
- Insectenhor

karo_systemquerschnitt.jpg
KARO systeem. Inbouwrolluik in combinatie met insectenhor
ra2_systemquerschnitt.jpg
RA.2 Systeem. Standaard inbouwrolluik geen hor of screen mogelijk

 

Lamel profielen voor de Roma Rolluiken in Friesland

ALUMINO.jpg
Alumino Dubbelwandige, geschuimde Lamel

ALUMINO_protect.jpg
Alumino Protect Lamel, Extra stabiel voor zekerheid

Kunststoffprofil.jpg
Kunstof Lamel
Profilfarben.jpg
Lamellen zijn tot 19 verschillende kleuren leverbaar

 

Rolluiken Roma Friesland Collorcollectie

Systeemkleuren uit de ColorCollection

ColorCollection.jpg

Wat betreft kleur is Roma super sterk. Het rolgevormde rolluik is standaard leverbaar in 180 Ralkleuren voor de kast, geleiders en onderlijst. Wanneer u kiest voor geëxtrudeerde rolluiken dan heeft u de keuze uit onze ColorCollection.

Met de Roma ColorCollection zijn er voor u 350 kleuren beschikbaar uit de RAL-Classic-, RAL-Design- en NCS-Spectrum. Naast deze kleuren heeft ROMA tevens eigen "Trendfarben" en aan aantal structuurkleuren standaard in het programma. Deze structuurkleuren zijn erg gewild door hun edele uitstraling. Deze worden ook veel gebruikt in de kozijnwereld. Ook afdekkapen en dopjes t.b.v. geleiders, om het rolluik netjes af te werken, zijn in deze kleuren verkrijgbaar. 

WERSO Het dakraamrolluik voor Friesland.

Veel huisbezitters gebruiken de zolder als uitbreiding van de woonruimte. Met dakramen kan men deze nieuwe woonruimte effectief en mooi van daglicht voorzien. Alleen, hoe zit het met zonweren en warmte-isolatie? Hier biedt het nieuwe dakraamrolluik WERSO bijzonder veel voordelen.
WERSO_03.jpg

Werso gesloten

WERSO-auf-Velux-geschlossen-grau.jpg
WERSO. Op zonne-enenergie met draadloze bediening.
WERSO-auf-Velux-geschlossen-orange.jpg
WERSO. Met de nieuwe, ergonomische afstandsbediening kan Werso met zijn functies optimaal gestuurd worden.

TRENDO Voor schuine ramen in Friesland.

Rolluiken Roma Schiermonnikoog

Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend.

TRENDO rolluiken zijn hiervoor de optimale oplossing. Het rolluiksysteem voor schuine ramen wordt algemeen uitgerust met een aluminium pantser en beschikt standaard over een comfortabele motorbediening.Bij bediening per funky-draadloze besturing beschikt de elektronisch geregeld motor over een aanvriesbeveiliging ter bescherming van het rolluik in de winter. TRENDO rolluiken zijn geschikt voor schuine ramen van 10º tot 45º.

Trendo_Formen_Einzelelemente.jpgEnkele Elementen

Trendo_Formen_Kombinationen.jpgCombinatiemogelijkheden
TRENDO-solar.jpg
TRENDO rolluiken kunnen ook met Solar aandrijving uitgerust worden. Hierdoor is deze niet afhankelijk van een stroomaansluiting.
trendo_schnee.jpg
Alle standaard motoren voor TRENDO rolluiken beschikken over een aanvriesbeveiliging, ter bescherming van het rolluik in Friesland tijdens de winter.


Rolluiken Roma Friesland is onderdeel van Roma Rolluikenspecialist Veldman Zonwering & Buitenleven.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!