rolluiken roma

Veldman Zonwering

Rolluiken Specialist in Friesland

In Friesland opzoek hoge kwaliteit roljaloezieën? Onze Roma Rolluiken kunnen veel meer dan naar boven en naar beneden. Zo zorgen ze tevens voor zon- en geluidswering. Deze rol luiken slim en  geautomatiseerde om te beschermen tegen hitte, ongewenste inzichten en geluid. Daarnaast zorgen ze tevens voor inbraakbeveiliging, warmteverlies en ongewenst bezoek van insecten. Het zijn dynamisch beheersbare designelementen waarmee u de sfeer en de lichtstemming kunt aanpassen zorgt voor mooie nuances.

zonnescherm Friesland

Rolluiken laten plaatsen?

Wij helpen je in het traject. Van advies, tot aankoop, tot het plaatsen in heel Nederland, van Maastricht tot Friesland. Wij adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak. Afspraak maken?

De voordelen op een rij

roma-rolluik Pento XP quadro-p

Bescherm tegen hitte en Energiebesparing

Een belangrijk voordeel van rolluiken is dat ze bijdrage aan een lagere energierekening. Tussen het raam en het rolluik ontstaat een stil staande luchtlaag dit heet thermisch isolatie, het effect tijdens de koude dagen is enorm.

Geluidwerend

Rolluiken bieden een extra bescherming tegen geluid van buitenaf. U zult lekker slapen door de vol geschuimde rolluikprofielen, waardoor het lekker stil is.

roma-rolluik Trendo

pento

Weerbestendigheid

Een huis is meestal gebouwd voor generaties. De investering in hoogwaardige rolluiken geeft niet alleen comfort, maar ook de waarde van het pand zal toenemen. Met name de delicate overgang tussen de binnen- en buitenomgeving, aangeduid als het venster, wordt doeltreffend afgeschermd tegen verontreiniging door het gebruik van rolluiken. Dit impliceert dat in het geval van houten raamkozijnen, de behoefte aan schilderkosten aanzienlijk wordt verminderd.

Beveiliging

Gelegenheid en slechte wetgeving maakt dieven. Een gesloten rolluik biedt alvast een effectieve bescherming tegen ongewenste indringers. Het optionele Roma veiligheidspakket met versterkte eindrails en verborgen geleidingsrails zorgen voor een veiligheidssysteem van eenzame hoogte en laat u rustiger slapen. In combinatie met een benaderingssensor, die sluit in de aanwezigheid van mensen die bij de woning bewegen, gaat het rolluik omlaag en sluit af. Dit is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsconcept van uw huis. Het SIDEO alarm detectiesysteem maakt ontsnappingsroutes mogelijk in geval van brand. Dankzij de innovatie van ROMA kunnen de rolluiken onmiddellijk worden opgewekt als rook- en brandmelders geactiveerd zijn. In de praktijk functioneren batterij back drives zelfs bij een stroomstoring.

bescherming-diefstal

rolluik-bediening

De bediening is eenvoudig

Profiteer van eenvoudige bediening met de Somfy Wandzender, de Somfy Afstandsbedienin en de Somfy Tahoma App.

SOMFY WANDZENDER; Elegante en intuïtief te bedienen Somfy wandzender maken de bediening van de screens eenvoudig en comfortabel.

SOMFY AFSTANDSBEDIENING; De handzame Somfy afstandsbediening neemt de controle over zowel licht als zicht. Bedien uw luxe zonwering moeiteloos met een druk op de knop.

SOMFY TAHOMA; De Somfy Tahoma-app  stelt u in staat om zonne-energiefuncties te beheren en instellen met behulp van uw smartphone of tablet, ongeacht uw locatie.

Enthousiast over onze rolluiken? Zo helpen wij u

 • Uitgebreid advies

  In samenwerking met u evalueren we de huidige situatie. Op grond van onze uitgebreide expertise verstrekken wij u een solide advies en bieden we onmiddellijk een concurrerende offerte aan.

 • Meten is weten

  Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt onze specialist langs om alles nauwkeurig in te meten. Daarna maakt hij de configuratie voor welke hoogte panser bij welke hoogte bak past en welke geleider het best is voor uw montage situatie ook maakt hij een passend advies welke motor voor uw rolluik het beste is. Op deze manier sluiten de rolluiken perfect aan op uw woning of bedrijfspand. Wanneer u een afspraak heeft ingepland, zal onze deskundige ter plaatse komen om een nauwkeurige meting uit te voeren. Vervolgens zal hij een configuratie opstellen om de juiste verhouding tussen het pantser en de bakhoogte te bepalen, evenals de meest geschikte geleider voor uw installatiesituatie. Bovendien zal hij een gepast advies geven met betrekking tot de optimale motor voor uw rolluik. Op deze wijze wordt verzekerd dat de rolluiken naadloos aansluiten op uw woon- of zakelijke pand.

 • Professionele installatie

  Ook over installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. We monteren uw rolluiken vakkundig en werken de stroomvoorziening netjes af. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent over het resultaat.

 • Persoonlijke service

  Onze service stopt niet na de montage: Laat het ons weten als vragen heeft of feedback heeft. Wij zijn u ook graag van dienst met een onderhoudscontract op maat. Onze service is ook van kracht na de aankoop. Na de voltooide montage eindigt onze betrokkenheid niet: Wanneer u vragen heeft of feedback wilt delen, staan wij tot uw beschikking. Bovendien bieden wij op maat gemaakte onderhoudscontracten om u te blijven ondersteunen, en onze service blijft van kracht na de aankoop.

 • Optimale nazorg

  Rolluiken zijn nagenoeg onderhoudsvrij, u hoeft er het grootste deel van de tijd niet naar om te kijken. Om uw rolluiken in optimale conditie te houden is het wel verstandig ze periodiek te reinigen. Ook deze klus nemen we u graag uit handen. Laat uw rolluiken vakkundig reinigen aan zowel de binnenkant als de buitenkant Rolluiken vergen vrijwel geen onderhoud en behoeven doorgaans weinig aandacht. Desalniettemin is het raadzaam om ze regelmatig schoon te maken om ze in optimale staat te houden. Wij bieden graag onze diensten aan om deze taak voor u uit te voeren, waarbij we uw rolluiken deskundig reinigen, zowel aan de binnen- als buitenkant.