Regenwering en regenschermen voor u in Makkum

Regenwering kan erg belangrijk zijn. Het Nederlandse klimaat kan erg onvoorspelbaar en grillig zijn. Als u graag buiten wilt zitten ondanks de regen dan kan een regenscherm een goede keuze zijn. Ook voor de horeca kan een regenscherm een ideale oplossing zijn.

Regenwering is windvast en in vele gevallen ook zonwerend. Dit kunnen grote voordelen zijn.

P.V.C. Zon- en regenwering

Zon- en regenwering door middel van een waterdicht p.v.c.-doek, dat is de perfecte bescherming tegen zon en regen. Door middel van een dubbele helling zal het water zich niet verzamelen op het doek. 

Q.bus schaduw-systeem

Ook de Q.bus is geschikt voor regenwering. Het kan zo worden ingesteld dat het water makkelijk afloopt. Het Veldman Q.bus schaduw-systeem kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden zodat grote oppervlakten kunnen worden afgedekt. Dit maakt het tot een ideaal zonweringproduct en regenweringsproduct dat voor veel toepassingen bescherming biedt tegen de hinderlijke zon en de regen.

Aarzel niet om ons te vragen om advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 0513-62 26 66. Ook kunt u het contactformulier invullen. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!