Regen en Zonwering                              

Herkent u het ook? De barbecue-avond of het verjaardagsfeestje op het terras staat al lang op  de agenda, maar niemand kan zeggen of het weer dan meespeelt. Maak u  niet langer afhankelijk van het weer en kies voor de SUNRAIN  regenwering, de perfecte oplossing voor zon én regen.

De SUNRAIN is standaard uitgevoerd met een zonweringdoek van  hoogwaardig pvc. Het voldoet aan de allerhoogste vereisten, het is  absoluut waterdicht en verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Hij  biedt in elke kleur de hoogste UV-bescherming (factor 80). Door de  minimale hellingshoek van 5 graden blijft bij een geringe montagehoogte  voldoende ruimte onder de zon- en regenwering.

De voordelen:
zon en regenwering

• Onafhankelijk van het weer langer buiten genieten
Waterdicht zonweringdoek van ultrasterk PVC
• Hoogste UV-beschermingsfactor 80
Regenwering inclusief het Wind Protect Systeem (WPS) tot windkracht 8 te gebruiken
• Uniek: regengoot en 2 dragers zorgen voor optimale water afvoer
Standaard uitgerust met elektromotor
• Diverse kleuren en kleurcombinaties mogelijk
Innovatieve bediening via smartphone of tablet
• Vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs


Welke zon- en/of regenwering is voor mij het meest geschikt?

Bepaal met de zonweringplanner in 12 stappen de wering die bij u past:

Naar de zonweringplanner

SUNRAIN regenwering – bescherming bij elk weertype

Het SUNRAIN regendoek geeft schaduw en kan ook bij regen geopend  blijven. Standaard is deze regenwering uitgevoerd met een waterdicht en  ultrasterk zonweringdoek. De twee dragers zorgen ervoor dat zich geen  water verzamelt op het doek. De regengoot inde voorlijst zorgt ervoor  dat het water snel wordt afgevoerd. Dankzij de stevige constructie is  een uitval tot 4 meter mogelijk. Klik hier voor meer detailinformatie over de SUNRAIN regenwering.

SUNRAIN Vario-Volant – ideaal bij laagstaande zon

De SUNRAIN Vario-Volant is ideaal als bescherming tegen nieuwsgierige  blikken en een laagstaande zon. Een must voor west-georiënteerde  balkons en terrassen. De variabel instelbare Vario-Volant creëert  schaduw op maat en is leverbaar met handbediening of met een op afstand  bedienbare motor. Klik hier voor detailinformatie over de SUNRAIN  Vario-Volant.

 vario valant zon en regenwering

Wind Protect System – voor meer windstabiliteit

Dit systeem (WPS) werd speciaal ontwikkeld voor klanten die hun  zonwering niet meteen bij de eerste windvlaag willen intrekken en liever  meer tijd op hun terras doorbrengen. Bij de zonwering wordt het WPS  eenvoudig aan het uitvalprofiel bevestigd. Daardoor ontstaat een  aangename, tegen de zon beschermde rust zone. Afhankelijk van de  afmetingen van uw zonwering is deze bestand tot windkracht 8. Safety  Motion – noodhandbediening Als de elektronica onverhoopt eens mocht  uitvallen, kunt u de met Safety Motion uitgeruste zon- en regenwering  altijd handbediend insturen. Zo kunt u eventuele schade aan uw wering  vermijden.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!

Onze merken