Stobag Top partner

Van zonneschermen tot en met een glazen terrasdak

STOBAG zonneschermen worden individueel geproduceerd. Het zijn allemaal unieke producten: het klassieke zonnescherm, de zonwering voor de veranda, de pergola uit textiel, de vrijstaande zonwering of het glazen dak. Onze zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin zijn een veilige bescherming tegen de zon. Afhankelijk van het type zonnescherm bieden ze ook bescherming tegen regen, wind en ongewenste blikken. Niet alleen is er een groot aantal mogelijke toepassingen, ook hebt u de keuze uit meer dan 300 stofdesigns, die kunnen worden gecombineerd met talloze framekleuren. Er is altijd wel een oplossing, of het nu gaat om een cassette-zonwering voor een eengezinswoning of om een pergolazonwering voor de uitgebreide gastenruimte in de horeca.


Zonwering en Terrasoverkappingen op maat

Alle producten van STOBAG worden gemaakt volgens de specificaties van de klant, profielen en onderdelen worden in de gewenste kleur gepoedercoat. Dit milieuvriendelijke procédé beschermt de constructie tegen de dagelijkse weersinvloeden.

Doekkleuren drukken sfeer uit en moeten doelgericht worden gebruikt. Ze maken ruimten optisch kleiner of groter. Eenkleurige doeken in beige, bruin, grijs en opvallende kleuren zoals rood, geel of oranje zijn zeer trendy. Deze laatste zorgen voor aantrekkelijke kleuraccenten en ze worden vaak als vormgevingselement buiten gebruikt. De kwalitatieve STOBAG-schermdoeken beschikken over een uitstekende UV-beschermingsfactor en zijn uiterst efficiënte stoffen met optimale licht- en kleurbestendigheid.  Optioneel zijn daarnaast doeken verkrijgbaar die zijn voorzien van een extra water- en vuilafstotende impregnering. Doeken voor doorkijk in tegenstelling tot normale acryldoeken bieden zogenaamde screen-doeken het voordeel van een zekere transparantie. De omtrek van de omgeving kan worden waargenomen, toch blijft bescherming tegen inkijk en wind voldoende gegarandeerd. De geperforeerde en iets wat transparante screen-doek is zeer stevig en blijft opgerold in de beschermende aluminiumcassette als deze niet wordt gebruikt.

Zon- en regenwering, beschermingsoplossingen met een rijke diversiteit aan mogelijkheden 

Wij nodigen u graag uit deze te ontdekken.

Venster & Gevel

Balkon & Terras

Veranda & Atrium

Vloer & Vrije ruimten

Pergola & Paviljoen


Producten

Persoonlijk advies

Onze specialisten geven graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!