Weinor Top-Partner

Veldman Weinor dealer in Nederland voor al uw Weinor producten

Exclusief bij u weinor Top-Partner Veldman Zonwering & Buitenleven

Producten  van weinor worden onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. Hoogwaardige  materialen, bewezen technologie en innovatieve oplossingen zorgen voor  betrouwbaarheid en een lange levensduur. Omdat we willen dat u lange  tijd plezier heeft van uw weinor terrasoplossing, verleent uw  Top-Partner speciale garantie op geselecteerde weinor producten.

WEINOR PERGOTEX 2

 • PergoTex: De weinor cabrio-Terrasoverkapping met stabiele staanders heet bij ons weinor PergoTex.Daarom zou u met een weinor Top-Partner moeten samenwerken
Uw weinor Top-Partner Veldman presenteert:
 • in zijn showroom kwaliteitsproducten met grote kleur- en doekkeuze 
 • geeft uitgebreid advies en laat u op maat gemaakte oplossingen zien 
 • heeft de best geschoolde en betrouwbare medewerkers in dienst, welke uw project professioneel en volgens afspraak realiseren
 • legt een eerlijke prijs bij u neer overtuigt door betrouwbare service en voert naar wens ook onderhoud uit 
Laat het advies en de montage over aan een prof!Glasoase | Buitenkamer | Terrasoverkapping | Patio Pergola Pergotex | Plaza VIVA | Terrazza Pure


Combineert men de weinor terrasdaken terrazza met onderbouwelementen, dan krijgt men de Glasoase® - een flexibele plaats, waar men zich thuis voelt. Speciaal de glaselementen zonder profiel bieden een onbeperkt outdoor-gevoel in combinatie met een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Glasoase

Het tertasdak met glasfront zonder profiel om weg te klappen, noemen wij bij ons Glasoase®.

Verticale glaselementen

De verticale glaselementen breiden het terrassendak tot een glasoase uit — maar u kunt er ook edele beglazingen voor balkon of paviljoen mee verwezenlijken, of praktische ruimteverdelingen. 

Weinor Zonwering

Weinor zonneschermen zijn kwaliteitsproducten, die door hun uitgekiende techniek, eenvoudig bedieningscomfort en duurzaamheid overtuigen. Als terraszonnescherm, raamzonwering, serre-zonnescherm, zonwering voor een terrasoverkapping, parasol of zijwandscherm zijn de modellen op alle wensen afgestemd en kunnen in kleur, doekdesign en uitvoering aan uw individuele wensen aangepast worden.

Andere Weinor producten die wij aanbieden zijn:

 • Open zonneschermenOpen zonneschermen hebben geen beschermende cassette. Zij zijn vooral in die gevallen geschikt, waarin uitspringende wanden/daken of balkons het ingelopen zonnescherm tegen weersinvloeden beschermen.
 • Halfcassette-zonneschermBij halfcassette-zonneschermen omsluiten het ingelopen uitvalprofiel samen met het zonneschermdak doek en techniek. Op die manier is het zonnescherm beter beschermd dan bij een open zonnescherm.
 • Cassette-zonneschermenCassette-zonneschermen zijn de ideale oplossing – zij beschermen het zonneschermdoek en de techniek in ingelopen toestand rondom. Het zonnescherm wordt optimaal en duurzaam beschermd – net als in een safe.
 • Vrijstaande zonneschermenDe vrijstaande en flexibele draagconstructie voor zonweringen voor bijzonder grote open zones en plaatsen heet bij ons Duofix.
 • Terrasdaken uit textielDe terrasdaken uit textiel van weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. Dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomie toepassingen.
 • Raam zonweringRaam zonweringen beschermen vertrekken, balkons of serres aan de buitenzijde tegen intensieve zonnestraling en verblinding. Ze bieden niet alleen bescherming tegen saunatemperaturen op warme dagen, maar ook tegen het verschieten van het parket of de meubels.
 • Serre-zonweringOm ervoor te zorgen, dat het in uw serre niet te warm wordt als de zon schijnt, is een passende zonwering beslist noodzakelijk.
 • ZijwandschermenZijwandschermen bieden op balkons of terrassen bescherming tegen de laagstaande zon en tegen inkijk en zorgen zo voor optimale privacy.

Terrasoverkappingen 

De weinor terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten. Ook uw tuinmeubelen worden door de weinor terrasoverkappingen het hele seizoen uitstekend beschermd. Met weinor kunt u vaker van uw terras gebruik maken. 

 • Weinor TerrazzaHet terrasdak, waarmee het terrasseizoen aanzienlijk verlengd wordt, noemen we bij weinor WeiTop Terrazza. Met zij- en onderbouwelementen kan de Terrazza tot serre (Glasoase®) uitgebouwd worden.

 • Terrasdaken uit textielDe terrasdaken uit textiel van weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. Dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomie toepassingen.
 • Verticale glaselementenDe verticale glaselementen breiden het terrassendak tot een glasoase uit — maar u kunt er ook edele beglazingen voor balkon of paviljoen mee verwezenlijken, of praktische ruimteverdelingen.

Weinorspecialist Veldman Zonwering staat voor hoogwaardige en innovatieve producten en een uitstekende serviceverlening aan veeleisende klanten. Veel concurrenten hebben de mond vol van kwaliteit, maar Weinorspecialist Veldman Zonwering levert, uit overtuiging en liefde voor het vak, daadwerkelijk kwaliteit. Technici en ingenieurs binnen de onderneming zijn kwaliteitsfreaks, voor wie de klant centraal staat, want die wil zo lang mogelijk van zijn zonweringproducten genieten.

Schroeven en bouten zijn bij alle Weinor producten vanzelfsprekend van roestvrij staal. De onderdelen van de knikarmen van de vlakschermen zijn gemaakt van een speciale aluminiumlegering en van gegoten aluminium. De schakelketting in het armgewricht is van roestvrij rond staal van een speciale kwaliteit, dat ook tegen het slechtste weer bestand is. Bovendien zijn weinor producten door een speciaal procédé in gevelkwaliteit poedergecoat, dat tegen weersinvloeden en corrosie een efficiënte bescherming biedt.

Daarom komt u Weinor niet in de bouwmarkt tegen

Met zonneschermen voor zelfmontage, die tussen verfblikken en schuurpapier liggen, houden wij ons niet bezig. Als een van de marktleiders op het gebied van zonwering gaan wij voor eersteklas producten. weinor zonneschermen, incl. montage, zijn uitsluitend in de vakhandel verkrijgbaar. De montage wordt professioneel, volgens de bouwvoorschriften uitgevoerd, want wij willen onze goede naam als merk voor meer dan gemiddelde kwaliteit niet verliezen.

De voordelen van Weinor in een vogelvlucht: 

 • Weinor biedt oplossingen voor zonwering op maat
 • Door het veelzijdige assortiment kunnen wij aan praktisch iedere wens voldoen. Zo is ieder zonnescherm, dat ons bedrijf verlaat een individueel exemplaar, dat geheel op uw persoonlijke wensen en bouwtechnische voorwaarden afgestemd is.
 • De verkoop van onze zonneschermen vindt uitsluitend via vakbekwame vakhandelaren plaats, die vanaf een individueel advies tot en met de montage alles geheel verzorgen. Dat kan u in tegenstelling tot de “ self-made-methode “ een heleboel frustratie en ergernis besparen.


ww.weinor.nl

Persoonlijk advies

Onze specialisten geven graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!