Horeca zon en regenwering voor u in Zeeland

Horeca parasols

Op zoek naar een persoonlijke parasol voor op het terras van uw bedrijf? Veldman Zonwering levert dit! Wij kunnen parasols leveren met uw logo en/of bedrijfskleuren! Erg geschikt voor mobiel gebruik, optionioneel zijn elektrische verwarming, verlichting en geïntegreerde praktische design tools! 

 

Horeca Terrasoverkappingen

Veldman Zonwering en Terrasoverkappingen is gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van Horeca Terrasoverkappingen. Een horeca terrasoverkapping biedt uw klanten de mogelijkheid om ondanks de weersomstandigheden toch te genieten van het terras. Ook speelt natuurlijk het rookverbod een grote rol. U kunt er zelfs voor kiezen om in uw terrasoverkapping verwarming en verlichting te integreren. Zo kunnen uw klanten altijd van het terras genieten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en opties en komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. 

Oplossingen voor grote terrassen

Schaarmarmschermen van Veldman Horeca met volledige vrije doorloop. Met een maximale breedte van 10 meter en een maximale uitval van 5 meter is de SS-600 uitermate geschikt voor grote terassen. Electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook hebben wij het SS-400 Schaararmscherm met volledige vrije doorloop, bij deze schaararmschermen is een maximale breedte van 7 m mogelijk met een maximale uitval van 3 m. De SS-400 wordt electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Materialen worden galvanisch verzinkt en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook leveren wij  stalen zonweringsschermen met glijarmen, windvaste armen  en armen met een vast scharnierpunt,  tevens  voorsprongbeugels en diverse andere  zonweringsonderdelen.

Al deze zonwerende producten worden voorzien van Dickson doek. 

Horeca zon en regenwering voor u in Zeeland

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!