Horeca zon en regenwering voor u in Amsterdam

 

Horeca parasols in Amsterdam

Op zoek naar een persoonlijke parasol voor op het terras van uw bedrijf? Veldman Zonwering levert dit! Wij kunnen parasols leveren met uw logo en/of bedrijfskleuren! Erg geschikt voor mobiel gebruik, optionioneel zijn elektrische verwarming, verlichting en geïntegreerde praktische design tools! 

 

Horeca Terrasoverkappingen voor Amsterdam

Bied uw klanten tot s' avonds laat een terras! Elk seizoen van het jaar! Veldman Horeca Terrasoverkappingen is gespecialiseerd in ontwerpen van voor de horeca toepasbare schuifbare en vaste terrasoverkappingen. Onze infrarood terrasverwarming en geïntrigeerde verlichting maken uw terras tot een  comfortabel verblijf voor uw gasten. Veldman Horeca Terrasoverkapingen bieden u het antwoord op het rookverbod en de mogelijkheid om meer gasten te ontvangen.

 

Oplossingen voor grote terrassen in Amsterdam

Schaarmarmschermen van Veldman Horeca met volledige vrije doorloop. Met een maximale breedte van 10 meter en een maximale uitval van 5 meter is de SS-600 uitermate geschikt voor grote terassen. Electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook hebben wij het SS-400 Schaararmscherm met volledige vrije doorloop, bij deze schaararmschermen is een maximale breedte van 7 m mogelijk met een maximale uitval van 3 m. De SS-400 wordt electrisch bediend d.m.v. buismotor 230 volt. Materialen worden galvanisch verzinkt en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Ook leveren wij  stalen zonweringsschermen met glijarmen, windvaste armen  en armen met een vast scharnierpunt,  tevens  voorsprongbeugels en diverse andere  zonweringsonderdelen.

Al deze zonwerende producten worden voorzien van een waterdicht doek doek. 

Vrijstaande terrasoverkapingen in Amsterdam

Zon en regenwering met p.v.c doek met meelopende doekondersteunende profielen die mee lopen met het doek door een gepatenteerd systeem.

Op de grond gemonteerd vrijheid in het horecavergunningsbeleid maar zeer storm vast dankzij gepantenteerde WBS wind beveiligings systeem.

Verwarming en verlichting zorgen voor een aangename sfeer op het terras in Amsterdam.

Veldman zon en regenwering in Amsterdam voor de Horeca is u graag van dienst bij het realiseren van uw Horeca overkapping.

REALISATIE IN AMSTERDAM DOOR VELDMAN HORECA ZON EN REGENWERING.

Restaurant C aan de Wiebautstraat in Amsterdam.

't Nieuwe Kafé Midden op de Dam, in hartje Amsterdam, uitkijkend op het Koninklijk Paleis,

Bekijk meer realisatie van Veldman Zomwering | Buitenleven

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!