Horeca terrasoverkapping friesland

Op zoek naar een terrasoverkapping voor de horeca in Friesland? Een terrasoverkapping in Friesland zorgt er voor dat uw gasten nog langer kunnen genieten van uw horecaterras. Een terrasoverkapping voor horeca biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt er voor dat uw gasten bij minder goed weer ook nog van uw terras kunnen genieten.terrasoverkapping friesland

Vrijblijvend advies over terrasoverkappingen in Friesland

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke terrasoverkapping het beste toegepast kan worden in uw situatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de terrasoverkappingen te voorzien van verwarming. Wilt u ’s avonds meer sfeer creëren? Dan is het mogelijk om de zonwering te voorzien van verlichting. Uiteraard geven onze specialisten graag vrijblijvend advies op maat.

Meer informatie over Horeca Terrasoverkappingen Horeca parasols, Horeca producten in Friesland.

Wilt u meer informatie over horeca zonwering en de mogelijkheden die wij bieden? U bent van harte welkom in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen, of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Horeca terrasoverkappingen, Horeca Buitenkamers. terrasoverkapping friesland

Veldman Buitenkamers voor de Horeca is gespecialiseerd terrasoverkappingen voor de Horeca. Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme en in koude tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw buitenkamer voor de Horeca. Met een terrasverwarming en geïntrigeerde subtiele verlichting maken uw terras tot een gezellig verblijf voor uw gasten. Wij bieden u het antwoord op het rookverbod en de mogelijkheid om eenvoudig meer gasten op het terras te houden. 

terrasoverkapping friesland

Vast of schuifbaar systeem in of uit de zon. Windvaste systemen waarmee bij iedere weering van zon, regen, wind stand houdt. De keuze tussen een geheel rondom open of gesloten terras d.m.v. volledig transparante glaspanelen(terrasschermen): na sluitingstijd staan Uw terrasmeubelen eenvoudig droog en veilig opgeborgen. Grote afmetingen mogelijk: maximale uitval van 1000 mm en oneindig in breedte te koppelen. In vrijwel iedere situatie eenvoudig op korte termijn te realiseren (eventueel ook vrijstaand). Op maat gemaakt en standaard (zonder meerprijs) in iedere gewenste Ral kleur gepoedercoat (tevens in krasvaste structuurcoating) Leverbaar met energiezuinige Power Eye leds (in warme kleurtoon) of 20 watt dimbare halogeenspots. Het antwoord op het rookverbod: i.c.m. dimbare infrarood terrasverwarming snel een aangename temperatuur.

terrasoverkapping friesland

Veldman werkt met CE normering de montage wordt door vakkundig opgeleide eigen montageteams. Mocht U interesse hebben in onze producten dan nodigen wij u graag uit in onze showroom om U kennis te laten nemen van onze producten .Bij opdracht wordt Uw terrasoverkapping kosteloos en vakkundig ingemeten door een Veldman Horeca specialist.

Incl. 5 jaar volledige garantie en service. Verzorgingsgebieden: Nederland en België.

terrasoverkapping friesland

 Op zoek naar een terrasoverkapping voor de horeca? Een terrasoverkapping zorgt er voor dat uw gasten nog langer kunnen genieten van uw terras. Een terrasoverkapping biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt er voor dat uw gasten bij minder goed weer ook nog van uw terras kunnen genieten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!