Horeca en bedrijf markiezen voor u in Uithuizen

 Horeca en Bedrijfs markiezen in Uithuizen

Een horeca- of bedrijfsgelegenheid moet de aandacht trekken door gezelligheid en sfeer uit te stralen! Een Horeca markies is voor deze taak bij uitstek geschikt. Niet alleen kan men een moderne en opvallende uitstraling creëren, de markies kan ook exclusiviteit, nostalgie en kwaliteit uitstralen.

Kortom voor iedere horeca- of bedrijfsondernemer is het mogelijk de juiste uitstraling voor zijn zaak te verkrijgen. In samenwerking met uw reclamebureau/architect kunt u een keuze maken uit een groot aantal modellen. Voor elke gevel is een bijpassend model te verkrijgen met de juiste uitstraling voor uw pand. De meest geschikte markies wordt voor u op maat gemaakt in onze fabriek en voorzien van het door u uitgekozen doek.
Horeca en bedrijfsmarkiezen in Uithuizen
Naast een grote verscheidenheid aan markiezen levert Veldman Horeca al meer dan 100 jaar markiezen en ook baldakijnen in vele uitvoeringen. Een uitzonderlijk mooie manier om de entree van uw bedrijf mee op te laten vallen. De baldakijnen kunnen worden bekleed met dezelfde dessins en kwaliteitsdoeken als van de markiezen. Belettering & logo's worden door ons aangebracht.

Voor frames en kappen kunt u een keuze maken uit diverse materialen zoals grenen, meranti hardhout, aluminium en kunststof.

Veldman Horeca markiezen kan u alle informatie verstrekken omtrent deze prachtige horecamarkiezen, maak hier uw afspraak met onze Horeca markiezen adviseur.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!