Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

 

U bezit een terras, zwembad of tuin, maar kan er amper van genieten omwille van het weer?  Dan zijn Harol terrasoverkappingen geschikt voor u!  De Terrasoverkappingen van  Harol zijn speciaal ontworpen om zowel beschutting als schaduw te geven, ongeacht het weer.

Wij hebben verschilldende terrasoverkappingen van Harol in ons assortiment:

 

Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Terrasoverkapping Harol Patio Level

De Terrasoverkapping Harol Patio Level Patio is speciaal ontworpen om zowel beschutting als schaduw te geven, ongeacht het weer. Open of dicht een genot voor het aanzicht. Wilt u meer weten over de Harol Patio Level? Klik hier voor meer informatie.

 

 

Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Harol Patio Stil

Lineariteit, technologie, harmonisch en modern. Maatregel voor wie zich wil onderscheiden. De Harol Patio Stil wordt volledig uit aluminium gerealiseerd om een lange levensduur aan tijd aan te bieden. De kleurstructuur kan worden gepersonaliseerd kiezend uit een immense R.a.l waaier, kies de kleur die integraal het beste in de diverse architectonische contexten uit komt. Wilt u meer weten over de Harol Pation Stil? Klik hier voor meer informatie. 

 

Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Harol Patio Evo

 Functionaliteit en esthetica is volledig gerealiseerd in aluminium. De Patio Evo beschermt tegen zon, wind en regen en creëert een outdoor kamer om te genieten in elk seizoen. Kleine details met functionaliteit maken het outdoorgevoel perfect. Wilt u meer weten over deze patio? Klik hier voor meer informatie.

Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Harol Patio Infinity

ok de Harol Patio Infinity heeft een mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. De voetpalen van de Harol Patio Infinity lopen niet door en staan verticaal. Voor meer informatie over de Harl Patio Infinity klikt u hier. 

 

 Harol Terrasoverkappingen voor u in Lemmer

Harol Patio Alu

Een pergolastructuur in aluminium en inox, met ingebouwd vouwdak: voor al wie tuk is op strak en modern is Patio Alu de perfecte oplossing voor heerlijke dagen op terras, balkon of binnenplaats. Bovendien is het een volledig zelfdragend systeem. Voor meer ifnormatie over de Patio Alu klikt u hier. 

 

Wij hebben nog vele andere soorten terrasoverkappingen in ons assortiment, neemt u eens een kijkje! Wilt u advies op maat? Kom dan eens langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 


 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!