Harol specialist

WELKOM BIJ DÉ HAROL ZONWERING SPECIALIST

 

Harol

Bent u op zoek naar Harol Zonwering in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van Harol zonwering en terrasoverkappingen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de 11 modellen Harol Patio vouwdaken met P.V.C doek en 2 vrijstaande modellen. Ook kunt u bij ons terecht voor Harol screens, rolluiken, terrasschermen, uitvalschermen, duostore, garagedeuren, rolpoorten, windschermen, buitenjaloezieen, domotica en doeken. Kortom: alle Harol producten vindt u bij dé Harol specialist!

HAROL PATIO MITO

€ 8750,-(5x4m) Patio Mi To 
 

Regenwering, zonwering, weerwering, windwering? Harol Patio Mito is hét antwoord. Met een maximale uitval van 700cm en oneindig in de breedte koppelbaar is deze patio geschikt voor veel doeleinden. Voor iedere woning is er een model of een afmeting beschi

Wilt u een open of juist gesloten terras creëren? Dat kan! De patio is leverbaar met transparante glaspanelen en of screens, waarmee u het geheel volledig kunt afsluiten. De Harol Patio wordt gratis in iedere RAL-kleur geleverd!

HAROL LAMELLENDAK

€ 11.999,-(5x4m)
 
Het Harol Lamellendak is een nieuwe interpretatie van zonwering: een zonwering die meteen ook functioneert als neerslagbescherming. Dankzij de kantelbare lamellen regel je in een handomdraai alle weersomstandigheden, het hele jaar door.

HAROL PATIO PHOENIX

€ 9900,-(5x4m)

Meer informatie 

De Harol Patio Phoenix is een nieuwe zelfdragende structuur volledig gemaakt van aluminium en met een intrekbare luifel. De patio Phoenix heeft een strak weefsel van doek, en maakt een vrijstaande, veilige en beschutte ruimte in uw eigen tuin of terras

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!