Gibus Zonwering Lemmer

 Gibus zonwering is een vooruitstrevend bedrijf met oog voor detail en kwaliteit.  Gibus staat voor serieusheid, kennis, en is gecertificeerd. U als klant in Lemmer kunt deze producten bestellen bij Veldman Zonwering in Heerenveen. 

 

Gibus medisolafly

Gibus Zonwering Lemmer

De medisolafly van Gibus is de nieuwe manier van overkappen. De Medisolafly geeft u de ruimte om rustig buiten te zitten en te genieten van de omgeving. De Medisolafly van Gibus brengt u veiligheid en bescherming. Met een ingebouwde UV wering is de Medisolafly van Gibus een bescherming tegen zonlicht. U kunt er voor kiezen om de medisolafly te besturen met de hand of via een motor. 

De bijzondere vorm van de medisolafly van Gibus heeft als functie dat het bestendig is tegen harde windstoten, en dat regenwater niet op het doek kan blijven liggen. Geschikt voor het weer in Lemmer dus!

Zonwering van Gibus

Zonwering en rolluiken van Gibus zijn geschikt voor vele oppervlaktes, ook in Friesland. Ramen, deuren, balkons en boetiekjes, er zijn vele mogelijkheden. Ook heeft u een ruime keuze in vorm, materiaal en kleur. Gibus biedt u de ruimte en de mogelijkheid om deze keuzes zelf te maken. 

 Neemt u gerust eens een kijkje in onze showroom als u de producten van Gibus graag in het echt wil bekijken. Als u een vraag heeft dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0513 - 62 26 66. Ook kunt u het contactformulier invullen. 

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!

Onze merken