Energie besparen met zonwering. 

Raffstore Roma systemen van Veldman helpen u niet alleen om oververhitting en glans te voorkomen, maar ook om energie te besparen. Meer dan 40% van de primaire energie die in Europa wordt verbruikt gaat over bouw en gebruik. Als het systeem goed geautomatiseerd en gecontroleerd wordt, kunnen de zonne-schaduwsystemen de energiebehoeften met 10% verminderen. 2/3 van deze reductie vindt plaats in de zomer wanneer de koelbelasting wordt verminderd en 1/3 in de winter door de behoefte aan warmte te verminderen.


Zomer

In de zomer, als de zon schijnt en het is warm buiten, zijn jaloezieën en rolluiken hun gewicht in goud waard. Ze kunnen de warmte stralingsniveaus verminderen, waardoor u een aangename kamertemperatuur kunt produceren en u kunt de hoeveelheid elektrische energie die gebruikt wordt om de koele kamers te verminderen, verminderen.Winter

In de winter drijft een intelligent gecontroleerd zonnestralen systeem zonne-energie in de kamer, waardoor de verwarmingskosten worden verminderd. Het is goed voor je portemonnee - en goed voor het milieu.


TERUG NAAR BUITENZONWERING JALOZIEËN MET LICHTREGULERING

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!

Onze merken