Buitenkamer

Buitenkamer

Houdt u ook zo van het buitengevoel? Wilt u daar het hele jaar van genieten? Dat kan met een buitenkamer Veldman Buitenkamers. Creëer met een buitenkamer uw eigen wereld vol rust en comfort.

Verleng het buitengevoel met een buitenkamer van Veldman Buitenkamers.

Een buitenkamer zorgt voor een verlenging van uw woongenot. Een plek die u zelf helemaal kunt inrichten voor uw gebruik. Waar u kunt ontspannen, lekker koken, genieten met vrienden of familie of tot rust komen in uw jacuzzi. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het weer. Met een buitenkamer kunt u op zowel warme als koude dagen genieten van het buitenleven. Creëer de plek die u wilt: samenkomen met vrienden en familie, buitenkoken met een buitenkeuken, een plek om een boek te lezen of wellicht een speelruimte voor kinderen waar ze zich kunnen uitleven.

Een eenvoudige buitenmkamer of uitgebreide buitenkamer.

Wanneer u voor een buitenkamer kiest wordt deze altijd op maat voor u ontworpen. U kunt kiezen uit onze reeds gemaakte ontwerpen en daarop voortborduren of wellicht heeft u zelf een idee klein of groot, eenvoudig of uitgebreid; voor ieder budget is er een oplossing. Om uw buitenkamer compleet te maken nemen wij in het ontwerp ook desgewenst de aankleding mee. Zo kunt u denken aan bestrating en beplanting maar ook aan tuinmeubelen. Denk aan een eethoek, loungeset, terrashaard, verlichting en zelfs decoratie. Wij helpen u de juiste sfeer te creeeren.

Laat u inspireren bij de aankoop van buitenkamer.

Laat u inspireren door de projecten op onze website of lees meer over onze buitenkamers in onze brochure. In onze showroom vindt u diverse opstellingen, van klassieke tot moderne buitenkamers. Zo kunt u ervaren hoeveel mogelijkheden een buitenkamer te bieden heeft. Buitenkamers voorzien van mooie beplanting, bijzondere overkapping en duurzame bestrating. Zo kijkt u met andere ogen naar uw buitenruimte. Ervaar onze creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Kom langs en laat u inspireren! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Download onze brochure of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!