Geniet van het goede leven op uw terras

Een terrasoverkapping is een stijlvol element in uw buitenruimte. Het biedt beschutting en is makkelijker toegankelijk dan een serre en biedt meer bescherming dan een zonnescherm. Met een terrasoverkapping wordt uw buitenruimte een geliefd verzamelpunt in uw huis, voor maximaal plezier van uw terras. Als u in een elektrische terrasoverkapping wilt investeren, denkt u natuurlijk goed na over het ontwerp, de optionele producten en specifieke wensen. Elk type en merk terrasoverkapping heeft weer zijn karakteristieke uitstraling en prijs. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een grote of een kleine terrasoverkapping, met of zonder zijpanelen, een vrijstaand ontwerp of aan huis gemonteerd. Wat u ook kiest, de Somfy motoren, sensoren, bedieningen en accessoires kunnen worden toegepast in elk type, merk en uitvoering terrasoverkapping product. vraag Veldman Zonwering naar de mogelijkheden.

Opvouwbaar P.V.C doek.

Met een PVC laag gecoate harmonica-vouwconstructie biedt volledige bescherming tegen felle zonneschijn en regen. Instelbare lamellen canvas Deze terrasoverkapping geeft u volledige controle over de intensiteit van uw lichtinval. De instelbare lamellen worden gesloten voor bescherming tegen hitte en regen en kunnen worden geopend om het natuurlijke licht binnen te laten.

De voordelen van een Somfy motor

Fermeture en parfaite douceurNauwkeurige, soepele sluiting
 
De motor garandeert een consistent soepele werking voor een lange levensduur van de constructie en stoffen.
Maintient des réglages dans le tempsBetere bescherming
Uw instellingen worden opgeslagen, waardoor uw canvas strak gespannen blijft voor een aantrekkelijke uitstraling en effectieve waterafvoer (afhankelijk van het type canvas)
Arrêt du moteur en cas d'obstacleObstakeldetectie
 
De motor stopt automatisch als er een obstakel wordt gedetecteerd, voor extra bescherming van personen en eigendommen.
Arrêt automatique du moteur une fois la toile tenduePerfect gespannen stoffen
 
De motor stop automatisch zodra het doek goed gespannen staat, voor een optimale bescherming van zowel het doek als het mechanisme en een lange levensduur van uw terrasoverkapping.
Klaar voor huisautomatisering, voor een waarlijk verbonden huis.Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op 0513-622666. Onze specialisten helpen u graag!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Patio EVO | home


Patio  INFINITY | home

Onze merken