zonwering-header

Meer dan 120 jaar kwaliteit

Tuinkamer Hoorn

Wilt u in Hoorn onder alle weersomstandigheden lekker van uw tuin genieten? Creëer met uw buitenkamer een heerlijke plek vol rust en comfort.  Met onze buitenkamer ervaar je het buiten gevoel tijdens alle seizoenen. Het terrasseizoen begint eerder met Veldman Zonwering. U hoeft niet meer voor elke regendruppel  het huis in te vluchten en zo duurt ook het na-seizoen een langer.

zonnescherm Hoorn

Afspraak maken?

Bij ons in de showroom of bij u thuis

Onder het genot van goede kop koffie onderzoeken we samen wat voor u de meest geschikte systeem is.

Kom naar onze showroom
Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Heerenveen.

Liever bij u locatie?
Onze adviseurs komen graag bij u langs in Hoorn. Onze adviseurs bekijken de situatie en geven advies op maat. Vanuit onze digitale catalogus laten wij direct prachtige oplossingen zien afgestemd op uw situatie. Door onze jarenlange ervaringen en uitstekende leveranciers weten wij voor elke situatie de ideale zonwering oplossing te kiezen.

Tuinkamers

Een greep uit onze oplossingen

buitenkamer lamellen

Onze lamellen

De lamellen buitenkamer is de perfecte oplossing voor de omstandigheden in Nederland. De dakbedekking gemaakt van aluminium lamellen regelen het klimaat door het creëren van natuurlijke luchtcirculatie.

Schuifbare lamellen overkapping

Volledig inschuifbaar systeem: De lamellen kunnen draaien volgens de draaiing van de zon maar ook volledig worden ingeschoven en uw zicht naar de lucht vrijmaken. In de zomer de zon weren en in de winter zonnestralen binnenlaten, geen probleem met deze constructie/ Veldman heeft 3 fantastische modellen in dit segment.

lamellen-overkapping-kantelbaar-uitschuifbaar-veldman-zonwering schuifbare lamellen

glazen overkappingen

Glazen oplossingen

In uw Glasoase bent u één met de natuur en geniet u volop van uw tuin, het licht en het weer elk seizoen weer En hoe fijn zou het zijn om niet elke dag het tuinmeubilairtuinstoelen} te hoeven verplaatsen. De glazen overkapping overtuigt door een elegante constructie en een prachtig design en hoge belastbaarheid.

Vouwdak Serre

Oprolbare wanden en daken in buitenkamers zijn steeds gewilder. Wilt u ook het dak kunnen openen en sluiten wanneer u dat het beste uitkomt? Kies dan voor de oprolbare buitenkamer.

buitenkamer-vouwdak-veldman-zonwering-camping-overkapping

De serre specialist van Hoorn en omstreken.

Het hele jaar door in Hoorn van uw tuin genieten?

Zo hielpen wij de familie Koolhaas

Henriette en Dirk Koolhaas wonen al meer dan 30 jaar in Schagerbrug, in de kop van Noord-Holland. Toen de tuin op de schop ging zijn ze op de motor gestapt en kwamen ze toevallig uit in Friesland bij Veldman zonwering. Daar lieten ze zich informeren over de buitenkamers van Weinor.

Het product dat ze uiteindelijk lieten zetten was een Glazen Buitenkamer Glasoase