Plaza Home Weinor Terrasoverkapping uit textiel

Weinor Plaza Home 

 Flexibel weerdak Plaza Home van Veldman Zon & Regenwering.

U wilt graag genieten van de schaduw op uw terras, maar als het seizoen voorbij is heeft u geen overkapping meer nodig. Wat kiest u dan? De Weinor Plaza Home is een mooie oplossing! De terrasoverkapping Plaza Home,  die valt onder de categorie Zon en Regenwering, bestaat uit solide staanders waarop de liggers rusten. De liggers geleiden het doek van de zonwering naar beneden. Hierdoor ontstaat een zonwerend dak dat u gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Genieten van de Plaza Home.

De Plaza Home van Weinor is beter bestand tegen allerlei weerstypen dan een gewoon uitvalscherm. Dit komt omdat het doek door geleiders loopt, en de hele constructie op staanders rust. Hierdoor is de Plaza Home nog minder gevoelig voor hevige wind. Valt er een bui? Door de hellingsgraad van het dak van de Plaza Home loopt het water van de terrasoverkapping af. U hoeft er daarom niet over in te zitten dat het doek gaat doorhangen en gaat fungeren als waterberging. De Plaza Home van Weinor is dan ook geschikt voor uiteenlopende situaties. Van overkapping voor een klein tuinterras, tot een flexibele, vrijstaande overkapping voor een groot gastronomisch terras. De Plaza Home Sunset met volautomatisch instelbare doekhelling beschermt ook tegen laagstaande zon.

Veldman Zonwering en Regenwering is dé Plaza Home-specialist

In onze showroom kunnen wij, als specialist van Weinor zonwering en overkappingen, de verschillende mogelijkheden aan u laten zien. U ziet hier ook de verschillende accessoires zoals windschermen, terrasverwarmingen en verschillende soorten verlichting. Met de Plaza Home aan uw woning kan het seizoen voor u niet snel genoeg beginnen. Eén voordeel: onder uw overkapping is het eerder voorjaar! De terrasoverkapping Weinor Plaza Home bestaat uit  leefbaar textiel met een beproefde techniek.  

De Weinor Plaza Home heeft daarnaast een constructie met staanders. Dit zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de slimme mechaniek van deze terrasoverkapping voor een permanent strak doek; bliksemsnel reageren de veren in het uitvalprofiel op wind en zorgen zo voor de ideale spanning.

Productkenmerken van de Weinor Plaza Home:

Max Breed: 6 mtr Max Diep: 4 mtr. 1 deel  Max Breed: 10 mtr Max Diep: 4 mtr 2 doeken met waterdichte tussengeleider. 

Kleuren: Ral en Ral struktuur.

Opties: Verwarming, verlichting LED met lens, audio. I.O. afstandsbediening.

Fundering: Krinners schroefspiraal of vaste vloer.

Doeken: Weitex, Soltis, Dickson, op klantenwens

Wij helpen u graag verder