U bevindt zich hier: Home > Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Sinds 1899 zijn terrasoverkappingen en buitenkamers een specialisme van ons. De terrasoverkappingen en de buitenkamers zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten.

Met een Veldman terrasoverkapping van Weinor,  Stobag,  Harol, Luxaflex of van Veldman Buitenkamers. kunt u in de zomer en in de winter optimaal van uw terras genieten! Meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord of mail een foto met maatvoering en u krijgt advies op maat. Wij maken een fotosimulatie van uw situatie waarin wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn om een Veldman Terrasoverkapping te maken naar uw eigen wens.

Glasoase

 

Terrasoverkapping

Veldman Zonwering en Buitenkamers werkt samen met betrouwbare producenten: Weinor, Stobag, Harol, Pratic, Umbris, Rainbowsol, Luxaflex, Deponti, Gibus, Markilux, Verano, Leiner, Solarlux, Veldman eigen Label.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Verzenden

Welke stijl terrasoverkapping past bij u

 

Vrijblijvend advies

Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!
Maak een afspraak

 

Nieuw ! Med Luce

 

Nu te zien in onze showroom

 
For further information, have a look at www.weinor.nl